Güvenlik politikası

AnafartalarMarket.com.tr’nin amacı ziyaretçilerinin internet üzerinden rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapmalarını sağlamaktır. Bunu sağlayabilmek için altyapımızı en son teknoloji ile yapılandırmış bulunmaktayız.

İnternet alışverişi güvenli midir?

Sitemizde bilgi kaybını, bilginin izin verilmeyen kullanımını ve izinsiz değiştirilmesini engellemek için uygulanan güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik önlemlerden bazıları şu şekildedir:

Üyelik bilgileriniz

Üyelik adresleriniz ve üye giriş şifreleriniz veritabanımızda şifreli olarak saklanmaktadır.

SSL Güvenlik Sertifikası

anafartalarmarket.com.tr ‘nin tamamında ve Kredi Kartı alışverişlerinde 256 bit SSL Güvenlik sistemi kullanılmaktadır. Böylece kredi kartı işlemi sırasında kart bilgilerinin üçüncü şahıslar tarafından görülebilmesi imkansız kılınmaktadır. Alışverişiniz sırasında bütün dünyada geçerli olan SSL güvenli iletişim protokolünü barındıran https://anafartalarmarket.com.tr adresinde işlem yapılmaktadır. Bu SSL güvenlik protokolü alışverişiniz sırasında verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek bankaya gönderilir ve bu işlem sırasında bu bilgilere ulaşılması mümkün değildir. Kart numaranızı kesinlikle kimse göremez.

Ayrıca kredi kartı bilgileriniz para transferi işleminde anlaşmalı bankalar sayesinde dünya standartı olan SET protokolünden de geçmektedir.

Kredi kartı güvenliği

Müşterilerin alışverişlerinde kullandıkları kredi kartı bilgileri sistemimizde kesinlikle tutulmamaktadır.

Elektronik ticarette kredi kartı bilgilerinin başkalarının eline geçme riski günlük hayattakine göre çok daha azdır. Günlük hayatta ödeme yaparken kredi kartı bir başkasına verilmekte, bu yüzden kredi kartının üzerindeki bilgilerin gizliliği büyük oranda ortadan kalkmaktadır. SSL ve SET güvenlik protokelleri sayesinde anafartalarmarket.com.tr ve banka arasındaki veri akışı sırasında bilgiler şifrelenerek aktarılmakta böylelikle bilgilerin başka bir kişinin eline geçmesi durumunda çözülebilmesi (yani kullanılabilmesi) önlenmektedir. Böylece kart bilgilerinin gizliliği ve alışverişin güvenliği sağlanmış olmaktadır. Bu sistem sayesinde kredi kartı bilgilerinizi kimse göremez.

Ayrıca kredi kartı sahiplerinin internet üzerinde yapılan alışverişlere de diğer alışverişler gibi her zaman itiraz hakkı vardır.

İletişim bilgilerimiz

Ünvan: Anafartalar Market İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi

Adres: Cevatpaşa Mah. Bahriye Üçok Cad. No: 17 Merkez / Çanakkale
Telefon: 0286 212 67 76
E-posta: [email protected]

Her türlü görüş, öneri ve siparişlerinize ait sorularınız için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

Kişisel bilgi toplama prosedürü

İşbu bilgilendirme 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesi gereği yapılmaktadır.

Anafartalar Market İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi ve iştirakleri, müşteri bilgilerinin gizli tutulması ve bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmaması için gerekli tedbirleri almayı taahhüt eder. Anafartalar Market ve çalışanları, görevlerini yerine getirirken elde ettikleri bilgilerin gizliliğini korumayı ve söz konusu bilgileri sadece mevzuat kapsamında kullanmayı taahhüt etmektedirler.

KVKK uyarınca Anafartalar Market tarafından müşterilerimizin verileri Veri Sorumlusu sıfatıyla işlenmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Anafartalar Market adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi vb. sözleşmelerin ifası amacıyla Anafartalar Market, Anafartalar Market iştirakleri ve üçüncü kişi ve / veya kuruluşlar tarafından süresiz / süreli kaydedilebilir, yazılı / manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir vb. suretler ile işlenebilir.

Kişisel verilerinizin Anafartalar Market tarafından işlenmesi ile ilgili olarak; KVKK’nın 11. maddesi uyarınca; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verilerinizin işlenmiş olması halinde buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacı ve buna uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme, kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, düzeltme veya silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır.

Kişisel verilerle ilgili her türlü sorunuz için [email protected] ile iletişime geçebilirsiniz.